fbpx

Blog

İletişim ve Takım Çalışması Eğitimleri Gerçekleştirildi
Bizden Haberler

İletişim ve Takım Çalışması Eğitimleri Gerçekleştirildi

3 Şubat Cumartesi günü dönemin ikinci eğitim gününü geride bıraktık. Günün ilk oturumunda EzberBozan Eğitim ve Gelişim Danışmanlığı kurucusu Müge Özdemir tarafından çıraklarımıza ”İletişim Sanatı” eğitimi verildi. Oturumun başlangıcında iletişim konusunda atılacak adımlardan bahseden Müge Hanım, sosyal stilleri tanıtarak iletişimde nasıl güven yaratılabileceğini çıraklarımıza aktardı.

Günün ilk oturumunda Sosyal Stilleri tanıyoruz
Müge Özdemir ve Benim Adım Gelecek Çırakları

Günün ikinci oturumunda UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce konuğumuz oldu. Oturuma ”İletişim” ile ilgili bir sunum ile başlayan Yusuf Bey, beden dili, iş görüşmeleri ve mülakatlardaki vücut duruşları ile ilgili çıraklarımızla örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Oturumun sonunda çıraklarımızdan gelen soruları cevaplayan Yusuf Bey iş yaşamındaki tecrübelerini çıraklarımıza aktardı.

Yusuf Bey ile günün ikinci oturumu ”İletişim” eğitimi
İş görüşmelerinde oturuş pozisyonu ile ilgili örnek bir çalışma gerçekleştiriliyor
Çırak Burak’ın yardımıyla vucüt dili çalışması gerçekleştiriliyor
Yusuf Ziya Yüce ve Benim Adım Gelecek Çırakları

Günün son oturumunda ise Anadolu İplik ve Tekstil Genel Müdürü Gürkan Kantarcı tarafında çıraklarımıza ”Takım Çalışması” eğitimi verildi. Çıraklarımızın takım olma, ekip halinde hareket etme kavramlarını daha iyi anlayabilmeleri için örnek uygulamalar gerçekleştirildi. Ayrıca Gürkan Bey eğitim esnasında “sınırlarımız” konusunda birkaç atölye çalışmasını yaptıktan sonra gerçekleştirilen kısa değerlendirmeler ile çıraklarımızın kendini  keşfetme fırsatını da onlara verdi.

Oldukça öğretici ve keyifli geçen eğitimler için ustalarımız Müge Özdemir, Yusuf Ziya Yüce ve Gürkan Kantarcı’ya Benim Adım Gelecek projesine verdikleri destek için teşekkürlerimizi sunarız.

Gürkan Bey ile günün üçüncü oturumu ”Takım Çalışması” eğitimi
Çırak Hatice sınırlarını zorluyor
Takım Çalışması
Gürkan Kantarcı ve Benim Adım Gelecek Çırakları