fbpx

Blog

Bizden Haberler

Round-Table Toplantıları Başladı

Çırakların, hem Ustalar hem de diğer uzmanlar ile bir araya gelmeleri için organize ettiğimiz Round-Table toplantıları başladı. Toplantıların ilkini projemizin Kariyer Ustaları da olan BTSO Proje Uzmanları Atike Köken ve Yeşim Vatansever ile gerçekleştirdik. Çıraklarımız ve misafir katılımcılarımız Kariyer Ustalarını yakından tanıma fırsatı buldukları gibi, aynı zamanda onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerini de alma fırsatı elde ettiler.

Konuşmacılarımız iş hayatına nasıl girdiklerini, neler yaşadıklarını, zorluklarını ve kolaylıklarını, kariyer gelişim süreçlerini ve yüksek lisans eğitiminin önemini üzerinde paylaşımlarda bulundular. Kariyeri ile birlikte doktorasına da devam eden Atike Köken, meslek alanı ile ilgili bir yüksek lisans eğitiminin önemi ile proje bazlı çalışma becerileri konusundaki deneyimini çıraklarımıza aktardı. Yeşim Vatansever ise, bir ODTÜ İktisat mezunu olarak Kalkınma Ajansları ile başlayan iş yaşamından BTSO Proje Uzmanlığına gelen süreçte çıraklarımıza geniş bir perspektif yansıtarak, İngilizce bilmenin ve hobi sahibi olmanın önemini vurguladı. Kariyer Ustalarımız, BTSO’da yürütmüş oldukları projelerden biri olan “Gelecek için Kayda Değer” projesi ve kayıtlı istihdamın önemi hakkında da bilgi verdiler.

Oldukça verimli geçen bu dönemin ilk Round-Table toplantısı, motive olan çıraklarımızın bitmek bilmeyen soruları ile yaklaşık 2 saat sürdü. Ustalarımıza tekrar çok teşekkür ediyoruz…

Kariyer Ustalarımız Atike Köken ve Yeşim Vatansever
Round-Table soru ve cevaplar ile ilerliyor.
Soru-cevaplar devam ediyor.
“Gelecek için Kayda Değer” Projesi ve projenin materyalleri
Ustalarımızdan nazik “Kestane Şekeri” ikramı…
Round-Table hatıra fotoğrafı
Bu etkinliğin görçek’i konuşmacımız Atike Köken’den.