fbpx

Blog

Bizden Haberler

Tuğba Demirsu Yücetürk, Round-Table Konuğu Oldu

Projemiz 2016/2017 döneminin son Round-Table toplantısı, Maysan Mando İnsan Kaynakları Kısım Müdürü Tuğba Demirsu Yücetürk ile gerçekleşti. Tuğba Hanım, 14 yıl önce satış alanında başladığı iş hayatında kazanmış olduğu deneyimleri çıraklar ile büyük bir içtenlikle paylaştı ve onlara gerçek anlamda bir yol gösterici oldu.

Tuğba Hanım kendi deneyimlerini paylaşıyor.
Bursa’ya onu getiren ne oldu?

Öğretmen bir anne-babanın kızı olarak, çalışma zorunluluğu olmamasına rağmen, seyahat etmek ve gezmenin sonunun gelmeyeceğini düşünerek iş hayatına giriş yapması; bugün bulunduğu noktaya gelmesinde önemli bir rol oynadığından bahsetti. İstanbul Üniversitesi ÇEKO Bölümü’nde okurken satış alanında yaptığı işlerin ardından, yarı zamanlı call-center müşteri temsilciliği ve mezun olmadan önce aynı firmada İnsan Kaynakları Sorumlusu olmasının hikayesini bizimle paylaştı.

Konfor alanı konusuna girmeden biraz önce.
Tuğba Hanım ve Furkan Bey’in uygulaması.

…… paylaşımlar devam ediyor. Öğrenciliğinde bir araba parası biriktirmesi ve sonrasında yaşadığı talihsiz hırsızlık olayı sonrası Bursa’ya taşınmasınında gösterdiği azim ve pozitiflik içeren tecrübesini bizlerle paylaştı. İstanbul’daki iş ve yöneticilik deneyimleri sonrasında Acıbadem Bursa ve Eskişehir, Aktaş Holding ve son olarak da Maysan Mando’ya varan kariyer sürecinin, kişinin karşısına çıkan fırsatları değerlendirmesine ve konfor alanından kendi isteği ile çıkmasındaki önemine dikkat çekti. Konfor alanlarımız konusunda  çıraklar ile birlikte güncel ve somut deneyimlerimiz üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

Çalışkan Çırak İlker 🙂
Çalışkan Çırak Delal 🙂
Proje Koordinatörümüz Mesut’ta işin içinde 🙂

Tuğba Hanım’a Round-Table’da eşlik eden ve genç bir girişimci olan OPS Team Building firma sahibi Furkan Eyikul ile birlikte bazı uygulamalar gerçekleştirildi. Bu uygulamalarda konfor alanlarımız ile birlik de çevresel faktörler nedeniyle şekillenen zihin kalıplarımız üzerine konuştuk.

Bir Round-Table klasiği, hatıra fotoğrafımız.
Özçekimi bu kez Tuğba Hanım yapıyor.

Projemize verdiği destekten ötürü Tuğba Hanım’a ve Round-Table toplantısına olan katkısından ötürü Furkan Bey’e çok teşekkür ediyoruz.